Ets el visitant número:

dijous, 27 d’octubre del 2016

LES PDI 

Què és una pissarra digital?

Resultat d'imatges de pissarra digital interactivaLa pissarra digital és un sistema tecnològic que consisteix en un ordinador multimèdia i un projector que la seva funció és projectar sobre una pantalla o paret el que veiem a l'ordinador. Les imatges es poden controlar a través d'un llapis, marcador o amb el dit.

Avantatges i inconvenients de l'ús de les PDI a les aules.



Amb aquesta presentació realitzada amb el Google docs hem realitzat una relació dels avantatges i inconvenients que hem trobat que tenen les PDI quan s'utilitzen a l'escola.

En general, hi ha més avantatges que inconvenients, encara que tot dependrà de les capacitats didàctiques que tingui cada professor alhora de treballar amb aquesta eina i de com la apliqui a l'aula, ja que segons s'utilitze pot ser una eina fonamental per l'aprenentatge o una eina de suport.

L'ideal és que sigui una eina bàsica per l'aprenentatge perquè és motivadora i facilita l'aprenentatge en la diversitat.

Sembla extrany que aquesta meravellosa eina de la informàtica també tingui els seus inconvenients però gairebé tots estan relacionats bàsicament amb el tipus d'eina, és a dir, són inconvenients de caràcter tècnic, tecnològic i de manteniment dels seus components.


Des d'aquí vull encoratgar a tots els centres educatius a incorporar les PDI a les seves aules i deixar enrerre les aborrides pissarres de guix.


Resultat d'imatges de pissarra digital interactiva



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada