Ets el visitant número:

dimecres, 12 d’octubre del 2016

Google Apps

GOOGLE APPS 

Segons vikipèdia, Google Apps és un servei de Google que proporciona de manera independent les versions personalitzades de diversos productes de Google amb un nom de domini personalitzat pel client. Compta amb diverses aplicacions Web amb funcions similars als paquets ofimàtics tradicionals: GmailGoogle GroupsGoogle CalendarGoogle TalkGoogle DocsGoogle Drive i Google Sites. Va ser la visió de Rajen Seth, un empleat de Google que més tard va desenvolupar Chromebooks.

Google Apps té moltissimes utilitats però per tal de no fer-ho no molt llarg, només us parlaré de les més importants i les que nosaltres, els usuaris, en fem un ús més constant. 

CERCA:  Pots fer milions de cerques per la xarxa(notícies, imatges, vídeos...)

MAPS: El google maps et serveix per situar-te a un lloc on no has estat mai i vols anar a un lloc què no conèixes. És ràpid i senzill. 

YOUTUBE:  És un lloc web el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. 

GMAIL: És un servei de correu electrònic gratuït que t'ofereix google.  

DRIVE:  Amb google drive tens la possibilitat de crear documents escrits, fulls de càlcul, presentacions amb diapositives i formularis. Els pots compartir amb totes les persones que vulguis amb un simple enllaç i no fa falta guardar-ho a un USB, simplement entrant al teu compte de DRIVE de manera online ja ho tens! També pots emmagatzemar fotos i aquestes també es guarden al mateix moment a l'àlbum picasa

GOOGLE+ : És una manera molt còmoda de parlar amb la gent del teu voltant.

TRADUCTOR:  Google translate et tradueix tot un text o simplement paraules soltes, d'un idioma a un altre. Ara també tens la opció de seleccionar un document des del ordenador i penjar-lo al traductor. 


Quines aplicacions didàctiques i metodològiques té el Google Drive per als professors o per ensenyar als nens/es d'Educació Infantil? 
Com us he dit abans, google drive té moltíssimes aplicacions, però el fet de poder crear documents escrits, fulls de càlcul, presentacions amb diapositives i formularis et facilita molt la vida al moment de poder comunicar-te amb la famíia del nen/a al qual ensenyes. Per exemple: amb un simple formulari de google pots decidir entre tots quin és el millor dia per fer la reunió amb els pares. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada