Ets el visitant número:

dimarts, 20 de desembre del 2016

ETLAB (Laboratori de l'Educació i la Tecnologia)

L'ETLAB (Laboratori d' Educació i Tecnologia) és una de les aules que conté el CTE ,està situat a l'aula 119, en aquesta aula podem interectuar tots els estudiants i professorat dels graus d'Educació Infantil i Primària d'aquest campus.

En aquesta aula trobem elements electrònics com la wii, el ninus, la PDI, el projector tàctil, tablets i un aparell que funciona amb el mateix moviment de la nostra mà. 

D'entre tots els elements que podem trobar a l'ETLAB a continuació us adjunto una imatge de cada un dels que he nombrat abans i explicaré la funció del ninus, ja que el desconeixia i és el que més m'ha agradat.

Ninus augmenta la motivació dels nens dintre les aules ja que aprenen interactuant  i jugant amb les noves tecnologies, l'educació infantil ha de ser totalment activa, participatica, lúdica i motivadora. Els nens han de ser els principals protagonistes a l'aula. S'adapta a diferents entorns i treballa de forma interactiva i la participació dels nens és vital, lúdica i hi ha moviment, que és el que necessiten els nens. i conté el que volem i desitjem els docents per als nens d'educació infantil.  
A més a més, ninus no precisa de cap instal·lació prèvia i els nens poden actuar de manera autònoma i està adaptat per a les dificultats de cada nen. 










WII 













NINTENDO DS 










PDI

A l'entrada sobre la PDI ja vaig introduïr una fotografia. 

PROJECTOR TÀCTIL 









TABLETS 









I ja per acabar l'entrada m'agradaria comentar que les noves tecnologies són el futur i una gran ajuda per fer classes més amenes. Com a futur docent us puc assegurar que durant la meva estada de 4 anys a la URV CTE faré us sempre que pugui de l'ETLAB. Hem d'aprofitar aquesta gran oportunitat que ens dóna el campus. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada